SILICON VALLEY BANK

ATLANTA, GA

As venture capitalists investing in start-up businesses, the Silicon Valley Bank team wanted their space in Atlanta to reflect that of their client base – fresh, fun and hip.  Attraction and retention of young talent was also on their minds.  In order to make the most of their footprint, HLGstudio utilized an open floor plan, so that the space could also function as a great place to entertain.  Cutting edge appliances, sleek materials and modern lighting all contribute to the experience.  Textured upholstery fabrics, warm woods and a resi-mercial feel make the space an inviting place to work or visit.

You have imagined this beautiful office, and in the process gave us a new home. Thank you for your vision, your passion and your skill. We are truly thankful.
— Jacqui Carter | Silicon Valley Bank